Možnosti financování sportu a tělesné výchovy České republiky v podmínkách tržního hospodářství - Novotný, J.
Financovanie foriem povinnej telesnej výchovy. Mnohozdrojový systém financovania nepovinnej dobrovoľnej organizovanej i neorganizovanej činnosti, schéma a analýza (výdavky štátneho a miestnych rozpočtov, domácností). Analýza sponzoringu. Stratovosť hospodárenia telovýchovných zariadení, výška schodku za r.1991.