Na okraj konference o sociálních službách - Kopejtko, J.
Význam konferencie o sociálnych službách v Európe. Prezentácia jednej z najväčších spoločností ( Association of Directors of Social Services - Zväz riaditeľov sociálnych služieb ), ktoré vo V. Británii zabezpečujú sociálne služby pre deti, odkázané rodiny, starých občanov, duševne a telesne postihnutých občanov. Nové smery v sociálnej politike. Význam zdravotných služieb. Spolupráca medzi jednotlivými zložkami zaoberajúcimi sa sociálnymi službami.