Sociální politika a její vymezení. 1 Základy sociální politiky - Žižková, Jana
Podstata sociálnej politiky. Nejednoznačnosť definovania sociálnej politiky. Subjekty a objekty sociálnej politiky. Sociálna politika a jej zameranie. Tvorba a formulácia cieľov. Tri základné typy sociálnej politiky.