Sociální politika v období transformace. 6 Základy sociální politiky - Žižková, Jana
Charakteristika procesu transformácie. Od začiatku transformácie bolo zrejmé, že transformáciu ekonomiky nie je možné uskutočniť bez zásadných zmien v sociálnej oblasti. Sociálna reforma. Záchranná sociálna sieť.