Zpráva Basilejského výboru pro bankovní dohled o sledování derivativních obchodů bank Překlad samostatné publikace Výboru, zveřejnené v prosinci 1994 - Hladíková, V.
Predchádzajúce iniciatívy Bazilejského výboru pre bankový dohľad v súvislosti s derivátmi. Riziká vyplývajúce z počítačových a telekomunikačných systémov. Aktuálne projekty významné pre obchody bánk s derivátmi. Riadenie a obmedzovanie rizík z obchodov bánk s derivátmi. Platobný styk a jeho realizácia. Hlásenia úradom dohľadu, publicita, účtovné výkazy.