Hypotekárny úver a bytová výstavba - Vágnerová, Soňa
Potreba vytvorenia podmienok na poskytovanie dlhodobých - hypotekárnych úverov. Vývoj ekonomickej podpory bytovej výstavby. Vývoj bytového fondu. Riziká súčasných podmienok. Trendy v oblasti bývania.