Podstata agrárních úvěrů ve státech Evropské unie
Agrárne úverové systémy v Európskej únii a špecifické podmienky, ktoré sa v týchto systémoch uplatňujú. Základné charakteristiky úverových systémov v jednotlivých krajinách EÚ.