Využití směnky v platebním styku - Guoth, J.
Charakteristika zmenky ako cenného papiera. Zmenka ako platobný prostriedok. Využitie zmenky pri poskytovaní obchodného úveru. Eskont - ďalšia organizovaná forma obchodu so zmenkami. K podpore exportu je možné využívať reeskont a lombard zmeniek.