Bilance a výhledy Maďarská ekonomika v roce 1995 - Ujházy, K.
Bilancia za rok 1994 - priemyselná výroba, poľnohospodárstvo, stavebníctvo, bytová výstavba, zamestnanosť, priemerný mesačný zárobok, životné minimum, inflácia, maloobchodný obrat, menová politika, zahraničný obchod, deficit štátneho rozpočtu, hrubý domáci produkt. Vnútroštátny dlh a zahraničná zadlženosť. Predpokladaný vývoj ekonomiky v roku 1995.