Opäť štart k novému vývoju? - Sedlák, Mikuláš
Negatívne javy v ekonomike brzdiace hospodársky rast v SR. Ďalekosiahle dôsledky poklesu HDP v porovnaní s r. 1989. Úsilie priblížiť sa k tempu povojnového rastu východoázijských krajín, potrebné na prekonanie rozdielov v hospodárskej úrovni SR a západoeurópskych krajín.