Prehľad udalostí v roku 1994. 1
Chronologický prehľad politických, ekonomických, medzinárodných a vnútroštátnych udalostí, ako aj legislatívy, ktoré vplývali na hospodársku situáciu a politiku Slovenska, január-jún 1994.