Co zpomaluje transformaci? - Žák, Milan
Päť rokov transformácie v Českej republike. Porovnanie ČR s ostatnými krajinami východného bloku. Z histórie vývoja českej spoločnosti. Potreba dosiahnutia konsenzu v základných otázkach ekonomickej transformácie. Formulácia vládneho ekonomického programu. Bariéry brzdiace rýchlejší postup transformácie - ich stručná charakteristika.