Kudy, kudy cestička? - Heczko, Stanislav
Rôzne predstavy o úlohe štátu a jeho hospodárskej politike v druhej etape transformácie českej ekonomiky. Názory vládnych ekonómov na úlohu štátu. Problémy spojené s ekonomickou reformou - potreba štátnej ingerencie do ekonomiky. Doplnenie makroekonomickej hospodárskej politiky politikou mikroekonomickou. Potreba dlhodobejšieho strategického programu vlády pre vývoj českej ekonomiky.