Privatizačný výbor parlamentu konzervuje privatizáciu - Hajko, J.
4.11.1994 vznikol Výbor NR SR pre hospodárstvo, privatizáciu a podnikanie (nástupca Výboru NR SR pre privatizáciu), predsedom je R. Hofbauer. Dve odporúčania zo 17. a 18. nov. 1994 vláde na prehodnotenie kupónovej privatizácie. Zoznam podnikov (32), ktorých privatizáciu Výbor odporúča prehodnotiť.