Privatizujeme dobre? - Pintér, M.
Stretnutie Pracovnej skupiny Európskej federácie búrz FESE (Federation of European Stock Exchanges) 6.3.1995 vo Varšave. Formy a metódy privatizácie a úloha búrz v tomto procese. Slovensko zastupovala Ing. Barbora Lazarová z Burzy cenných papierov Bratislava. Príspevok zástupcu portugalského kapitálového trhu Raula do Carmo Peresa z Lisabonskej burzy cenných papierov.