Centrálna databáza MP SR a jej funkcie v procese reštrukturalizácie poľnohospodárstva - Klimeš, J.
Vznik Centrálnej databázy Ministerstva pôdohospodárstva SR (CD MP SR)a jej súčasný stav. Technické a programové vybavenie CD MP SR. Zdroje dát (Štátna štatistika, štatistika rezortu pôdohospodárstva, Ministerstvo financií SR). Obsahová štruktúra CD MP SR. (Príspevok prednesený na II. Medzinárodnom seminári "Informatika v poľnohospodárstve a potravinárskom priemysle" v Papierničke v októbri 1994).