Podpora strukturálních změn zemědělství v regionálních aspektech - Bečvářová, Věra
Proces transformácie českého poľnohospodárstva je charakterizovaný zásadnými kvalitatívnymi zmenami v usporiadaní vlastníckych a majetkoprávnych vzťahoch. Tvorba trhovo orientovaného podnikateľského prostredia. Liberalizácia cien poľnohospodárskych produktov. Disproporcie medzi cenami vstupov a cenami, ktorésú platené poľnohospodárskym producentom.