Výrazné zdecimovanie služieb Nie sme takí bohatí, aby sme mohli pokazené veci hádzať do koša - Drahovský, Ľubomír
Rozhovor s riaditeľom Ústavu pre obchod a cestovný ruch a malé a stredné podniky - TERNO. Problematika transformácie služieb na Slovensku v rámci rozvoja súkromného podnikania. Súčasná situácia v oblasti služieb. Dôvody decimácie služieb na Slovensku. Uplatňovanie franchisingových reťazcov v oblasti služieb, ktoré umožnia poskytovať nášmu obyvateľstvu rovnako štandardné služby ako v zahraničí.