Zámery rozvoja cestovného ruchu
Cestovný ruch a jeho vývoj vo svete (podľa údajov WTO). Turizmus na Slovensku - dva vývojové trendy. Údaje o cestovnom ruchu na Slovensku. Ťažiskové formy rozvoja cestovného ruchu (mestský a poznávací, horský a kúpeľný cestovný ruch). Kroky potrebné pre vytvorenie fungujúceho odvetvia cestovného ruchu.