O užitečnosti inferiorních výrobních kapacit - Maňas, Miroslav
Dokonale konkurenčný trh, monopol a oligopol sú tri základné teoretické simplifikácie vzťahu výrobcu a spotrebiteľa. Oligopol vo svetovej a českej ekonomike. Modely oligopolu. Model koluzívneho oligopolu. Pôsobenie koluzívnych dohôd oligopolistov. Algoritmus pre určenie blokujúcich oligopolistov.