Export - trvalá črta ekonomiky Len desatina podnikov má záujem o perspektívny ruský trh - Schneider, O.
Obchodná bilancia Slovenska s Ruskom. Príčiny poklesu záujmu o ruský trh. Nedostatočné informácie o sfére mikroekonomiky v Rusku. Niekoľko rád podnikateľom pred vstupom na ruský trh. Kúpyschopnosť obyvateľstva východných krajín. Situácia na ruskom trhu. Perspektívy ruského trhu.