Myšlienky dneška - činy zajtrajška - Herzog, R.
Prezident Nemeckej spolkovej republiky Roman Herzog na Svetovom ekonomickom fóre v Davose 28.1.1995 o možnostiach riešenia ekologických, sociálnych, politických a kultúrnych problémov vo svete. Dôkazy podporujúce jeho vieru v ekonomický rast. Predchádzanie globálnemu konfliktu kultúr.