Pozitívna šanca s hrozbou problémov - Bolger, J.
Ministerský predseda Nového Zélandu James Bolger na Svetovom ekonomickom fóre v Davose 29.1.1995 v diskusii o správe Komisie pre globálne riadenie o problémoch globálneho spoločenstva. Konkrétne výsledky efektívneho systému kolektívnej bezpečnosti. Riadenie vzájomnej ekonomickej závislosti. Reforma OSN a jej Bezpečnostnej rady (veľkosť, geografická rovnováha, právo veta, platobné kritériá a spôsob práce). Posilnenie zákonnosti.