Európsko-ázijské partnerstvo za rast - Goh Chok Tong
Premiér Singapuru Goh Chok Tong na Svetovom ekonomickom fóre v Davose 28.1.1995 o potrebe pevných väzieb medzi Európou a Áziou a nekonfrontačného dialógu rovnocenných partnerov. Odlišnosti vyplývajúce z rozdielneho vývoja a tradícií. Možnosti vzájomného prepojenia a spolupráce. Dlhodobé trendy HDP na obyvateľa.