Vzájemné zaměstnávání občanů České a Slovenské republiky - Helešicová, J.
Protokolom podpísaným 31.12.1993 medzi MPSV ČR a MPSVR SR sa predlžuje platnosť Správneho ujednania medzi MPSV ČR a MPSVR SR k zmluve ČR a SR o vzájomnom zamestnávaní občanov z 8.1.1993 (zákon č. 227/93 Sb.) a súčasne bola týmto vykonaná úprava jeho znenia.