Je životní minimum dostatečné? - Červenková, A.
Charakteristika životného minima. Obsahová náplň a metódy stanovenia životného minima. Výdavky na priemyselný (nepotravinársky) tovar a služby. Minimálne životné náklady na spoločné potreby domácnosti. Problém dostatočnosti súčasného životného minima.