Všeobecné zdravotné poistenie
Úplné znenie zákona Národnej rady SR č.273/1994 Z.z. z 24. augusta 1994 o zdravotnom poistení, financovaní zdravotného poistenia, o zriadení Všeobecnej zdravotnej poisťovne a o zriaďovaní rezortných, odvetvových, podnikových a občianskych zdravotných poisťovní v znení zákona č.374/1994 Z.z., s výkladom.