Nenaparujú sa, ale naparujú Testujeme elektrické žehličky - Čelár, Ľ.
Testovanie výrobkov na Odbore testovania a kontroly akosti Slovenskej obchodnej inšpekcie. Výsledky testovania siedmich typov žehličiek zahraničných značiek. Odborné rady pre spotrebiteľov.