Otázniky nad privatizáciou energetiky - Hajko, J.
Slovenská energetika (podniky elektroenergetiky a plynárenstva) a protichodné názory na jej privatizáciu zo strany vlády J. Moravčíka a novej koaličnej vlády V. Mečiara. Predstavy a problémy privatizácie Slovenského energetického podniku, a.s. Bratislava podľa bývalej vlády.