Některé zvláštnosti agrárního trhu - Mach, J.
Agrárny trh, jeho determinanty a význam. Dopyt po potravinách, jeho zvláštnosti a vplyv na trhové ceny poľnohospodárskej produkcie. Ponuka výrobkov poľnohospodárskymi podnikmi, jej zvláštnosti a vplyv na trhové ceny poľnohospodárskej produkcie. Zvláštnosti fungovania agrárneho trhu.