Princíp otvoreného neba Tri kilometre dráhy spájajú celý svet - Krištofičová, Dagmar
Význam leteckej dopravy pre Slovensko v oblasti prílivu nových technológií, investícií, rozvoja služieb a iných aktivít. Letiská a objem leteckej dopravy na Slovensku. Transformácia riadenia letísk, ciele transformácie. Nevyhnutné investície v rámci programu posilnenia letísk. Vytvorenie Fondu rozvoja letísk. Očakávané zmeny v situácii leteckej dopravy. Aktivity domácich a zahraničných subjektov, realizácia "partnersky otvoreného neba". Zabezpečenie ochrany leteckej dopravy. Stratégia Regionálnych správ letísk.