Uplatňuje sa všeobecne uznávaná zásada opatrnosti v praxi dôsledne? Stanovisko k článku doc.Ing. Júliusa Nagya, CSc. - Farkaš, Richard
Stanovisko autora k jednému z existujúcich názorov (Zvesti 1995, č.2, s.30-35) a zdôvodňovanie správnosti terajšej úpravy uplatňovania zásady opatrnosti v praxi. Podstata zásady opatrnosti. Obchodno-právna úprava zásady opatrnosti v SR (princíp realizačný, imparitný, osvetľovania hodnoty, účtovné zobrazenie atď.). Daňovo-právna úprava zásady opatrnosti.