Možnosti využití finanční analýzy v rozhodovací činnosti ůčastníků kapitálového trhu - Guoth, J.
Akciová spoločnosť sa stáva subjektom kapitálového trhu, preto musí venovať pozornosť svojej finančnej situácii. Finančná analýza. Charakteristika jednotlivých ukazovateľov finančnej analýzy.