MFG/PRO: Moderní systém pro řízení výroby - Vaněk, P.
Systém MFG/PRO od firmy qad.inc je kompletný softwarový systém pre riadenie výroby a distribúcie. Hardwarové a softwarové nároky. Bázový modul. Modul plánovania. Modul výroba. Modul distribúcia. Modul financie.