Systémy stratégie pre riadenie výroby. 1 Just-in-Time - Gregor, M.
Hybridná architektúra plánovania a riadenia výroby. Just-in-Time (JIT) - charakteristika, ciele zavedenia, základné zásady, 8 stavebných kameňov JIT, predpoklady aplikácie v podniku, pre aké výrobky je táto filozofia vhodná, prínosy JIT, implementácia v podniku.