Akosť výrobkov a životné prostredie - Kučera, Milan
Návrhy medzinárodných noriem radu ISO 14000 Systém ekologického manažmentu. Princíp noriem a ich aplikácia. Základné prvky - príručka ekologického manažmentu a s ňou súvisiaca dokumentácia. Bureau Veritas Quality International (BVQI) - prvá akreditovaná organizácia na certifikáciu systémov ekologického manažmentu na svete. Súvislosť medzi normami radu ISO 9000 a ISO 14000.