Keď vzťahy verejné upravujú špecialisti O public relations počul kdekto a kdekto ich spieva falošne - Seifertová, Iveta
Komerčné poslanie public relations (PR). Nesprávne miešanie reklamy s PR. Formovanie špecifického trhu so spoločnosťami public relations. Určovanie optimálneho pomeru PR a reklamy. Komunikačný systém firmy. Význam podnikových informácií pri používaní PR. Pôsobenie spoločnosti public relations ACES v oblasti vytvárania imidžu a korporatívnej identity. Práca na kampani.