Privatizovanie bez konca Domáca Perla vytlačí tradičnú Pepsi - Hodruš, S.
Záujem o privatizáciu š.p. Slopak Malacky. Výroba alkoholických a nealkoholických nápojov. Spolupráca s firmou Pepsi. Distribúcia nealkoholických nápojov. Prepojenie š.p. Slopak na poľnohospodárstvo. Výrobné a predajné ceny niektorých výrobkov. Ročný obrat podniku 250 mil. Sk.