Slovenské stredisko rozvojovej spolupráce OSN hľadá odborníkov pre projekty v rozvojových krajinách - Vrabko, J.
Aktivity SCUN - Slovenského strediska rozvojovej spolupráce (pôsobí pri ICT Istroconti, a.s. Bratislava od 1.1.1994), neziskovej mimovládnej organizácie poskytujúcej služby agenciám OSN v oblasti náboru špičkových slovenských odborníkov na pracovné pobyty do rozvojových krajín. Požiadavky na kandidátov, postup pri uchádzaní sa o miesto, slovenské firmy ako možní dodávatelia pre OSN.