Projektovanie podnikovej logistiky - Slamková, E.
História vzniku logiky a logistiky. U nás sa používal názov racionalizácia. Proces projektovania podnikovej logistiky. Štruktúra podnikovej logistiky: nákupná, výrobná, distribučná, logistika skladov.