Etika a hospodářská činnost - Liška, E.
Názory predstaviteľov vybraných českých podnikov na etiku v hospodárskej činnosti. Dotazníková akcia Centra pre etiku v ekonómii. Zameranie otázok sledovalo poňatie ekonomickej slobody, predpoklady jej existencie a možnosti prežitia.