Vývojové přetržitosti - Klusoň, Václav
Recenzia knihy P.F. Druckera: Věk diskontinuity - Obraz měnící se společnosti. Praha, Management Press 1994. 377 s. Aktuálnosť diela z hľadiska riešenia mnohých súčasných problémov. Analýza 4 častí knihy s názvami: Technológia znalostí, Od medzinárodnej k svetovej ekonomike, Spoločnosť organizácií, Spoločnosť znalostí.