Národnostná štruktúra obyvateľstva Slovenska roku 1910 - Žudel, J.
Sčítanie obyvateľstva r. 1910 je posledným uhorským sčítaním. Štatistické údaje o národnostnom zložení obyvateľstva Slovenska a jeho rozmiestenie. Rekonštrukcia národnostnej štruktúry. Národnostná štruktúra obyvateľstva štatutárnych miest.