Zákon Národnej rady Slovenskej republiky z 9. marca 1995 o pobyte cudzincov na území Slovenskej republiky
Zákon Národnej rady SR č.73 z 9.3.1995 o pobyte cudzincov na území Slovenskej republiky. Účinnosť od 1.6.1995.