Výběr investic do plánu - Mlčoch, J.
V strategickom plánovaní podniku má významné postavenie investičná stratégia. Vo vzťahu k investičnej stratégii rozlišujeme kvantitatívne a kvalitatívne obmedzenie. Výber investičných akcií so zreteľom ku kvantitatívnym obmedzeniam. Vymedzenie variantov. Výber so zreteľom ku kvantitatívnym i kvalitatívnym obmedzeniam. Príklady.