Analýza vývoja príjmov a výdavkov obyvateľstva Slovenskej republiky - Goga, Marián
Modelovanie peňažných príjmov a výdavkov obyvateľstva. Nominálne a reálne príjmy a výdavky obyvateľstva SR. Tempá rastu nominálnych a reálnych príjmov.