Na banánové slupce Sociální politika - Cikánek, M.
Životné minimum v Českej republike a návrh zásad zákona o sociálnej pomoci. Sociálna potreba a životné minimum. Sporná otázka výšky životného minima. Naturálna spotreba. Odhad reálnej výšky životného minima vzhľadom na reálne potreby občanov - podhodnotenie výšky životného minima.