Cestovní náhrady Úplné znění zákona o cestovních náhradách a souvisejících předpisů s vysvětlivkami - Nesnídal, Jiří
Zákon č. 119/1992 Zb. o cestovných náhradách, v znení neskorších predpisov (s vysvetlivkami k jednotlivým ustanoveniam). Opatrenie Ministerstva financií o výške stravného pri zahraničných pracovných cestách. Náhrady pri pracovných cestách podnikateľov.