Budúcnosť bytovej výstavby Problémy miest a obcí pri riešení bytových otázok - Ovečková, J.
Bytová výstavba z pohľadu miest a obcí. Absolútny nedostatok finančných prostriedkov ako najpálčivejší problém bytovej výstavby. Otázka pozemkov. Nedostatok bytov pre sociálne slabších. Problémy malých obcí. Počet obecných bytov.