Družstevný obchod zápasí o prežitie - Lojsch, D.
Súčasné ekonomické postavenie spotrebného družstevníctva v SR. Stav úverov, úroky, stav záväzkov a pohľadávok spotrebných družstiev (SD) v r. 1990-1994. Dôsledky úverovej zaťaženosti na ekonomiku SD. Zníženie počtu obchodných jednotiek - pokles kúpnej sily obyvateľstva na vidieku.